Taxatie van foto

fotos

In verband met de uitbraak van het Corona virus, taxeren wij nu ook op afstand!

Helaas is dat niet mogelijk voor een taxatie voor verzekering.
Dat kan alleen voor taxaties op basis dagwaarde in het economisch verkeer (executiewaarde).
U kunt ons een bestand sturen met de taxeren objecten (bij voorbeeld als u snel een taxatie nodig heeft ivm. ontruiming van een appartement o.i.d.)
Wij kunnen daarvoor een bestand van foto’s ontvangen via WeTransfer of Dropbox. Als u dit overweegt; dan vragen wij van u een of meer overzichts foto’s per kamer en voorts van alle objecten, die u getaxeerd wilt hebben.

Hierbij hanteren wij dezelfde voorwaarden alsof wij bij u op locatie zouden zijn, dus 395 euro incl. btw.
Wij sturen u de nota per e-mail en een aparte mail met een iDeal betaal link. Binnen enkele dagen na ontvangst van uw betaling, mailen wij u het rapport. Dit rapport kan gebruikt worden voor successie-opgave bij de belastingdienst en onderlinge verdeling.

Taxatie van foto

Wij kunnen in enkele gevallen vanaf een goede foto van een enkel object een taxatie voor vervangingswaarde of verkoopwaarde maken.

Een rapport krijgt u per mail toegezonden. Zo’n rapport is bruikbaar om bij verkoop een idee van de verkooppijs te hebben, of bij aankoop een idee van de waarde te hebben of bij schade een schadebedrag vast te stellen.
U kunt het gebruiken bij verkoop op internet of via een veilingbedrijf. Zie onze algemene voorwaarden.

Let op: het is geen taxatierapport in de zin van artikel 7:960 Burgelijk Wetboek. Zie bij verzekering

De kosten voor een taxatie van foto bedragen € 25 inclusief btw. per object.
Als blijkt dat taxatie van foto niet mogelijk is, krijgt u kosteloos advies en een prijsopgave van een taxatie bij u thuis.

U kunt ons altijd even een foto sturen per e-mail,  “WhatsApp” of “Signal” of SMS voor een globaal idee: 0654692102 (Het is daarbij niet de bedoeling dat het om meer dan 1 of 2 voorwerpen gaat)
Deze service is gratis.

Certificaten voor b.v. Catawiki en CITES verklaringen maken wij NIET vanaf foto. Als u met de zaken waar u een certificaat voor wilt hebben op ons kantoor komt (na afspraak), berekenen wij € 50 per certificaat. Komen wij na afspraak naar u toe, dan berekenen wij € 75 aan reiskosten daar bovenop.